Håndboldbetting er underholdning og gevinster

Visse steder i udlandet har de endnu ikke fået øjnene op for håndboldspillet, og det kan virke underligt med tanke på, at håndbold rummer alle de ingredienser, som skal til for at skabe en fantastisk sport, som indeholder både action, tekniske lækkerier og masser af mål og drama.

De fleste håndboldelskere kan skrive under på, at man aldrig skal forlade en håndboldkamp, før det absolut sidste fløjt har lydt. Der kan ske alverden på få minutter, og en tremålsføring to minutter før tid til det ene hold er ingen garanti for sejr. Det er først, når de 60 minutter er gået, at man kan være sikker på resultatet.

Derfor er håndbold en sport, som på mange måder er skræddersyet til betting – og ikke mindst livebetting, hvor man med lidt forudseenhed og is i maven kan score store gevinster.

Her kigger vi lidt nærmere på de muligheder, der findes, hvis du vil bette på håndbold på nettet, ligesom vi giver dig tips og tricks til at skabe dig et overskud på din viden om håndbold.

Og så må du ikke glemme, at du via mange bettingsider kan streame kampene helt gratis, hvis blot du har penge stående på kontoen. Det er digital underholdning, når det er bedst – og så kan du endda samtidig tjene en skilling på det!

De fleste bookmakere med dansk licens ved, at håndbold er populært, og de tilbyder derfor odds på stort set alle håndboldkampe af betydning. Du kan også bette på de lavere rækker, og her kan du for alvor drage nytte af dit kendskab til de lokale hold – og måske skabe dig den fordel i forhold til bookmakerne som gør, at du kan ramme de helt store odds.

Måske følger du så meget med, at du ved, at topscoreren – som normalt scorer 8-10 mål i en kamp – er skadet eller har karantæne. Ellers også er truppen ramt af sygdom – og måske har bookmakernes travle oddssættere ikke fået nys om det endnu. Håndboldbetting er blot en endnu en grund til at følge endnu mere med, end du gjorde i forvejen!

Der er som oftest meget lave odds på de store favoritter i håndbold. Det hænder ikke så ofte, at en kamp ender uafgjort, og derfor kan der være stor værdi i at spotte overraskelserne, som i øvrigt sker oftere, end du måske regner med. Som nævnt kan der ske meget på få minutter i håndbold. En udvisning eller et rødt kort kan på ingen tid vende op og ned på hele kampen, og er favoritholdet bagud med fire ved pausen, kan der ofte være god værdi i at spille på, at favoritterne får vendt skuden i anden halvleg.

En evne til at læse statistikker kan også være med til at forbedre dine chancer for at vinde på håndboldbetting. Du kan nemlig også spille på det samlede antal mål i en kamp, og er det to offensivt indstillede tju-bang-mandskaber, der tørner sammen, er det oplagt at satse på, at der bliver scoret rigtig mange mål. Oddsene tilpasses naturligvis herefter, men er du ikke fan af nogle af de implicerede hold, er totaler en underholdende måde at gøre kampen endnu mere interessant, end den måske er i forvejen. Kamptotaler kan også spilles i livebetting, og er kampen mere eller mindre afgjort fem minutter før tid, kan du ofte regne med, at holdene tager lidt let på det i slutfasen og derfor afslutter hurtigt med mange mål til følge.

God fornøjelse med håndboldbetting!